Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ | ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ !!

Όπως μόνο εδώ πρώτοι σας έχουμε ενημερώσει, το χρονικό διάστημα μεταξύ
29 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου, προβλέπεται ψυχρή εισβολή σε όλη την Ελλάδα.


Πολικές αέριες μάζες από την Σιβηρία, θα καταφέρουν να κινηθούν όπως θα δείτε και στους παρακάτω χάρτες, αρκετά πιο νότια φτάνοντας ακόμα και ως την Κρήτη με θυελλώδεις βοριάδες.



Μάλιστα δεν αποκλείονται χιόνια ως και σε πεδινά ίσως και παραθαλάσσιες περιοχές βάση του τελευταίου τρεξίματος των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, ενώ μέσα στο παιχνίδια των χιονοπτώσεις όπως θα δείτε και παρακάτω, βρίσκονται τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η Αθήνα, αλλά και περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.



Μάλιστα, φαίνεται να είναι σπάνια μία τέτοια ψυχρή εισβολή γι' αυτή τη χρονική περίοδο που διανύουμε, επαληθεύοντας τα λεγόμενα μας για ψυχρό Χειμώνα από νωρίς φέτος !! Ίσως έχει και συνέχεια το φαινόμενο και μέσα στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη μιας και τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού θέλουν διαδοχικές ψυχρές εισβολές και μετά τις 3-4 Δεκεμβρίου.



























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails