Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Άντε ρε παιδιά να δούμε άσπρη μέρα. Θα αποκτήσει αξία η χαρτόκουτα και το…. πατίνι μας.

Η τεράστια «φούσκα» της χρηματοπιστωτικής κρίσης που έχει δημιουργηθεί από
τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου, οι οποίες έχουν κατακλύσει τις αγορές με χρήματα και ελπίδα για τόνωση της οικονομικής ανάκαμψης, θα σκάσει με εκκωφαντικό τρόπο προειδοποιεί εμπειρογνώμονας χρηματιστής της Wall Street.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν ο ένας μετά τον άλλον οι ειδικοί οικονομικοί εμπειρογνώμονες, με τον Michael Pento τώρα, πρόεδρο του Στρατηγικού ΧαρτοφυλακίουPento (PPS), να δηλώνει ότι η οικονομική «φούσκα» που θα σκάσει σύντομα, θα σημάνει την πλήρη κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών σε όλο τον κόσμο, μεταδίδει η Daily Express.
Η προβλεπόμενη συντριβή θα είναι τόσο σοβαρή ώστε δεν θα υπάρξει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο που να είναι ασφαλές, μέχρι και η αξία των διαμαντιών και των σπορ αυτοκινήτων θα αποδεκατιστεί εντελώς, σύμφωνα με τον κ Pento.
Ο ίδιος είπε ότι οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες είναι «οι πιο επικίνδυνες αγορές που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Και είμαι στον χώρο πάνω από 25 χρόνια … Η «φούσκα» έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που η έκρηξη του θα είναι εκκωφαντική».
Τα χρέη στις παγκόσμιες αγορές όταν από 6 τρισ. δολ. το 2007, έφτασαν τώρα τα 21 τρισ. σήμερα – και εξακολουθούν να επεκτείνονται με ρυθμό 200 δισ. κάθε μήνα, σύμφωνα με τον κ Pento.





























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails