Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ! Ντου και ξύλο από οπαδούς του Πανιωνίου του Ιωνικού και την αστυνομία! (Φωτο)

Χαμός επικρατεί αυτή την ώρα στην Νίκαια και συγκεκριμένα μέσα
και έξω από το κλειστό του Πλάτωνα, καθώς διαδραματίζονται σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.




Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται τον Πανιώνιο για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να πάρουν την άνοδο στην Α2, ωστόσο λίγο πριν από το τζάμπολ υπήρξε μεγάλη ένταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν 100 οπαδοί του Πανιωνίου εισήλθαν με «ντου» στο κλειστό του Πλάτωνα, χωρίς να μπορέσει να τους σταματήσει η Αστυνομία. Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα αποχώρησαν και τελικά το ματς θα ξεκινήσει κανονικά.

Την ίδια ώρα, γινόταν… μάχη και στην συμβολή Πέτρου Ράλλη και οδού Θηβών μεταξύ οπαδών του Αιγάλεω και της αστυνομίας, καθώς οι φίλαθλοι ήθελαν να παραβρεθούν στο γήπεδο του Κορυδαλλού, όπου η ομάδα τους αντιμετωπίζει την Προοδευτική για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική!!
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails