Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Πόσο Κρητικός είσαι - Το τεστ που σαρώνει το διαδίκτυο

Το ερωτηματολόγιο που βασίζεται λίγο στην ετοιμολογία, λίγο στην
ιστορία και πολύ στο χιούμορ έχει ως σκοπό να αποτελέσει ... μονάδα μέτρησης για το ... πόσο κρητικός είναι ή αισθάνεται εκείνος που θα επιχειρήσει να απαντήσει στις ερωτήσεις !

Ένα ερωτηματολόγιο ... γενικών γνώσεων για την λεβεντογέννα Κρήτη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σαρώνει ! Το ερωτηματολόγιο που βασίζεται λίγο στην ετοιμολογία, λίγο στην ιστορία και πολύ στο χιούμορ έχει ως σκοπό να αποτελέσει ... μονάδα μέτρησης για το ... πόσο κρητικός είναι ή αισθάνεται εκείνος που θα επιχειρήσει να απαντήσει στις ερωτήσεις !

Στην εισαγωγή του ερωτηματολογίου που δημιοσιεύει το http://provocateur.gr/ αναφέρεται :

Βάλε μια ρακή πρώτα ΜΩΡΕ. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της δόλιας μας πατρίδας και το 5ο μεγαλύτερο (σε έκταση) στη Μεσόγειο μετά από Σικελία, Σαρδηνία, Κύπρο και Κορσική.

Από αρχαιοτάτων χρόνων πολλοί και σημαντικοί πολιτισμοί έχουν περάσει απ’ το Νησί, προσδίδοντας μοναδικά στοιχεία στην πολιτισμική κληρονομιά του που δύσκολα τα συναντάς σε άλλον τόπο.

Τίγκα τοπικιστές αλλά εξαιρετικά φιλόξενοι οι Κρητικοί, περήφανοι και πειραχτήρια, γλεντζέδες και κουζουλοί…

Λογίζεσαι για τέτοιος; Για να σε δούμε…










Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails