Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μάσκα με μπανάνα για τις φτέρνες!

Αν το δέρμα στις φτέρνες σας αρνείται να μαλακώσει, τότε η λύση είναι μια...
μπανάνα!
Σίγουρα το καλοκαίρι άφησε τα σημάδια του από τα βότσαλα και την άμμο στα ωραία σας ποδαράκια και πιο συγκεκριμένα στις φτέρνες σας. Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να αντιμετωπίσετε το εν λόγω πρόβλημα. Η μπανάνα λοιπόν σε συνδυασμό με μια απλή απολέπιση, θα κάνει τις φτέρνες σας μαλακές σαν μωρού.

Αρχικά, βυθίστε ένα φυσικό σφουγγάρι σε ζεστό νερό και αφήστε το να μαλακώσει για 10 λεπτά. Όσο περιμένετε βυθίστε τις πατούσες σας επίσης σε ζεστό νερό (όσο περισσότερο ζεστό αντέχετε) και αφήστε τις να μουλιάσουν για 10-15 λεπτάκια. Στη συνέχεια πάρτε το σφουγγάρι και τρίψτε τις φτέρνες σας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που δημιουργούν τις σκληρύνσεις και τα σκασίματα και τέλος ξεπλύνετε τις με νερό και σαπούνι.

Έπειτα, φτιάξτε μια μάσκα βασισμένη στην μπανάνα που θα βοηθήσει τις φτέρνες σας να μαλακώσουν και απλώστε τη στα πόδια σας για 15 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τη με άφθονο χλιαρό νερό.






















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails