Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ! «Κόβουν» την εκπομπή του Μπογδάνου, εάν δεν…

Έντονη είναι η δυσαρέσκε0ια του Σκάι για τα «νούμερα» που πετυχαίνει
η βραδυνή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ».

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στελέχη του καναλιού κρίνουν απογοητευτικά την πορεία της εκπομπής στους πίνακες της τηλεθέασης, ενω όπως λέγεται υπάρχει και… γκρίνια και για το αισθητικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να δοθεί μια παράταση χρόνου στην εκπομπή με αλλαγή ώρας κι έτσι από αύριο θα προβάλεται τα μεσάνυχτα. Εάν όμως το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό τότε -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- η εκπομπή θα «κοπεί».













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιον, πως προωθούν τον οποιονδήποτε καθυστερημένο και θρασύ τύπο στο τηλεοπτικό μας στερέωμα και μετά απορούν γιά τις χαμηλές τηλεθεάσεις. Έχει γεμίσει "σκουπίδια" το τηλεοπτικό πεδίο κι αυτοί ρίχνουν περισσότερα "σκουπίδια". Κλείστε πιά την γ@@@@@@@ TV.

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails