Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κλασσική περιπτωση βλάβης ΑΝΕΚΔΟΤΑΡΑ για το φιασκο με το λογισμικο της ΝΔ #eklogesND

Ειναι Κυριακή πρωί στο εκλογικο κεντρο της ΝΔ και οι υπολογιστές δεν δουλευουν.


Οι 4 υποψήφιοι αρχηγοί εχουν μαζευτει πανω απο το κομπιουτερ και ψαχνουν την βλάβη.

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Μάγκες το εχω τους λέει και του δινει μια κλωτσια αλλα δεν δουλευει. Γυρναει και τους λέει Δεν μπορώ να το φτιαξω,σχωρατε με που δεν καταλαβαίνω τι λενε τα κομπιουτερς και οι αριθμοί!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Παιδια να το δω εγω που ξερω απο κομπιουτερς.

Το κοιταζει καλα καλα και το αφηνει,νομιζα οτι ειναι siemens αλλα επεσα εξω,δεν μπορω να κανω κατι.

ΑΔΩΝΙΣ Αφηστε να το δω εγω που ειμαι ολη μερα στο twitter και πουλαω και ταμπλετες,κατι παραπανω θα ξερω. Το πασπατευει και αυτος και ξαφνικα αρχιζει να βγαζει καπνους. Πήρε φωτια το τηλεφωνικο κεντρο απο τα μηνυματα τους λεει και κανει πισω.

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ Στην παντα ολοι αυτες ειναι δουλειες για νεους, σε ενα λεπτο θα το εχω κανει τζι τζι το μηχανημα. Ψαχνει απο εδω ψαχνει απο εκει μεχρι που καποιος του λεει Αποστολή αυτη ειναι η τηλεοραση ο υπολογιστης ειναι διπλα.

Μπαίνει τοτε και ενας ψηφοφορος και τους λέει:













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails