Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Charlie Sheen: Έχει AIDS και κάνει πάρτι οργίων με πορνοστάρ και ναρκωτικά

Εδώ και λίγο καιρό οι φήμες οργίαζαν για έναν χολιγουντιανό ηθοποιό που πάσχει από AIDS.
Τα δημοσίευματα "φωτογράφιζαν" τον Charlie Sheen και πλέον αναφέρονται ανοιχτά στον διάσημο ηθοποιό.

Σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η Dailymail μιλά ανοιχτά για την κρυφή μάχη του ηθοποιού, καθώς ο Charlie Sheen δεν το έχει παραδεχτεί δημόσια. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κλειστεί στον εαυτό του και σπάνια βγαίνει από το σπίτι του. Διοργανώνει πάρτι με πορνοστάρ που πληρώνει 25.000 - 30.000 δολάρια τη βραδιά, κάνει χρήση ναρκωτικών και βλέπει παλιές ταινίες του ξανά και ξανά για να καταφέρει να ξεπεράσει τη διάγνωσή του με AIDS.

O Charlie Sheen, που πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα ότι πάσχει από AIDS σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Today show του Matt Lauer, εξακολουθεί να καλεί πορνοστάρ για να του κάνουν παρέα σπίτι του. Ο 50χρονος ηθοποιός είχε γίνει τόσο παρανοϊκός πως θα αποκάλυπταν το μυστικό του που ανάγκαζε τις πορνοστάρ να υπογράφουν συμφωνητικά και να αφήνουν τα κινητά τους πριν μπουν σπίτι του.

Μια φορά ο πρώην σταρ του Two and a Half Men ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση από τα ναρκωτικά που αρνούνταν να βγει από την κρεβατοκάμαρά του για να βρεθεί στο δείπνο που είχε διοργανωθεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Κορυφαίος σκηνοθέτης πορνό αποκάλυψε στην Daily Mail πως ζει σαν ερημίτης. "Έχει μια πλήρη ομάδα ασφαλείας. Έτσι όταν πηγαίνουν κορίτσια σπίτι του ξεκινούν από το γκαράζ όπου υπογράφουν το συμφωνητικό και αφήνουν τα κινητά τους. Είναι μια περιφραγμένη κοινότητα. Έτσι θα πρέπει πρώτα να περάσουν την πύλη ασφαλείας και αυτή είναι μόνο η αρχή. Στο γκαράζ βρίσκεται το διοικητήριο. Υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης και μια ομάδα φρουρών. Είναι σαν φίλοι του. Μένουν τόσο πολύ εκεί που είναι πολύ κοντά του. Βάζει τους πάντες να υπογράψουν συμφωνητικό γιατί δεν θέλει κανείς να μιλά για τα όσα τρελά συμβαίνουν σπίτι του. Όλοι μιλούν γιατί φεύγουν από εκεί με 25.000 δολάρια και δεν μπορούν να κρατηθούν και αποκαλύπτουν τα όσα συμβαίνουν".

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός που βρίσκεται στη βιομηχανία του πορνό από το 1997 δήλωσε πως βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση αλλά συνεχίζει να κάνει σεξ με πολλές από τις καλεσμένες του πορνοστάρ. "Κάνει κρακ τουλάχιστον από το 2010. Δεν έχει σταματήσει από τότε. Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους 6 μήνες. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με τον ιό HIV, αλλά άκουσα ότι έχει γίνει χάλια. Έχει αδυνατίσει πολύ, είναι χλωμός, αιμορραγεί συχνά και έχει επιδέσμους. Αν κάνεις πολύ κρακ αυτό συμβαίνει".

Εκτός από το πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ο διάσημος ηθοποιός έχει και εμμονή με ταινίες πορνό, πορνοστάρ και τρανσέξουαλ. Στρατολογεί κορίτσια στη βιομηχανία του πορνό και τους δίνει μια λίστα άλλων πορνοστάρ που θα ήθελε να φέρουν σπίτι του, δίνοντάς τους αν τα καταφέρουν από μια μικρή περιουσία. "Μιλάμε για χιλιάδες δολάρια. Έχει ένα συρτάρι γεμάτο από δέσμες δολαρίων. Τους δίνει πολλά χρήματα". Παρά τη σταθερή ροή των πορνοστάρ σπίτι του, κάποιες φορές δεν μπορεί να βγει από την κρεβατοκάμαρά του. "Είναι λυπηρό. Πολλοί άνθρωποι νοιάζονται για αυτόν, αλλά ο ίδιος έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Ξέρει τι του συμβαίνει και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει".









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails