Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ! Άγριο ξύλο, προς ματαίωση ο αγώνας – Χαροπαλεύει αστυνομικός – Τραυματίστηκαν από φωτοβολίδα Φινμπόγκασον και Μιλιβόγεβιτς !(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση αυτήν την ώρα έξω από τη Θύρα 13, στο ντέρμπι των «αιωνίων». .
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες) η αστυνομία έριξε χειροβομβίδες κρότου λάμψης στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» απάντησαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσε και μία μολότοφ! Ακολούθησαν δακρυγόνα από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων και η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει!
Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ακόμα και στην πρωινή σύσκεψη άφηναν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να βρεθεί ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών στο γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτίμησε να μην παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη των «αιώνιων». Αν αποφάσιζε να μεταβεί στο γήπεδο θα πήγαινε με το πούλμαν της ομάδας, αλλά δεν βρίσκεται σε αυτό.

















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails