Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

LIVE STREAMING LINKS ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:30, Nova Sports 1),
θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.






http://sh.st/vU30Q


http://sh.st/bsFea


http://sh.st/bsDSD (HD available - Εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας)



http://sh.st/bsDZq



http://sh.st/bsD4t



http://sh.st/bdr2R



http://sh.st/bsDBA



http://sh.st/bsDM7



http://sh.st/bsD2L



http://sh.st/bsD5d



http://sh.st/bsD7r



http://sh.st/bdr5l



http://sh.st/bsF0C



http://sh.st/bsK08



http://sh.st/bdr6G




* Στο παράθυρο που θ'ανοίξει πατήστε SKIP THIS AD πάνω δεξιά μόλις εμφανιστεί, για να μεταφερθείτε στη σελίδα που κάνει αναφορά στην αναμέτρηση.



* To ZooM δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το blog μας δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.







































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails