Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Fran Drescher: Όσα δεν ήξερες για τη σειρά που τη στιγμάτισε

Ο gay σύζυγος και ο βιασμός που επηρέασε τις ζωντανές ηχογραφήσεις της σειράς.
ΠΩς πέρασαν έτσι τα χρόνια; Ήξερες ότι η Fran Drescher σήμερα κλείνει τα 58 της χρόνια;



Όσο και να μεγαλώσει για εμάς θα είναι πάντα η πιο cool νταντά του κόσμου και η πιο χειμαρρώδης γυναίκα.

Για να το γιορτάσουμε, λοιπόν, μαζέψαμε μερικές πληροφορίες για τη σειρά που τη στιγμάτισε: The Nanny.

Πώς η Fran έγινε σταρ: Η Fran Drescher ταξίδευε με αεροπλάνο από τη Γαλλία στις ΗΠΑ όταν συνειδητοποίησε ότι ο διευθυντής του καναλιού CBS βρισκόταν μαζί της στην ίδια πτήση. Πάντα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά, οπότε πέρασε πολύ ώρα στο μπάνιο του αεροπλάνου πριν συστηθεί στο μεγαλοστέλεχος. Η Drescher κατάφερε να τον γοητεύσει και εκείνος συμφώνησε να κάνουν ένα ραντεβού προκειμένου να συζητήσουν κάποιες ιδέες. Ένα χρόνο αργότερα, η νταντά γεννήθηκε.



Οι προφορές και τα παράπονα: Σύμφωνα με την IMDB, οι βρετανοί φαν της σειράς συχνά έγραφαν επιστολές και παραπονιόντουσαν για την προφορά του Charles Shaughnessy που έπαιζε τον Mr Sheffield. Μάλιστα, του πρότειναν να μελετήσει την προφορά του Daniel Davis που υποδυόταν τον μπάτλερ Niles. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο Shaughnessy ήταν γεννημένος στο Λονδίνο, ενώ ο Davis στο Arkansas.

H Grace Sheffield μισούσε το show: Η Madeline Zima που έπαιζε την Grace Sheffield δεν περνούσε καθόλου καλά τα έξι χρόνια που έμεινε στη σειρά. «Δεν ήταν καθόλου ωραία εμπειρία. Μου φέρονταν περισσότερο σαν αντικείμενο παρά σαν άνθρωπο» είχε πει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.



Η Drescher ήταν άτυχη στον έρωτα: Στην πραγματική ζωή, η Fran ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα και παραγωγό της σειράς, Peter Marc Jacobson με τον οποίο χώρισαν το 1999. Εκείνος στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήταν gay, γεγονός που σόκαρε τη σύζυγό του καθώς δεν είχε διαπιστώσει τα σημάδια. «Κάναμε καλό σεξ και είχαμε έναν πολύ φυσιολογικό γάμο» είχε δηλώσει.



Τα ονόματα των ηθοποιών: Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τα ονόματα που δόθηκαν στους χαρακτήρες της σειράς ήταν τα αληθινά ονόματα των φίλων και συγγενών της Fran. Για παράδειγμα, οι γονείς της Fran λέγονταν Sylvia και Morty, ενώ η αδερφή της Nadine.

Η διαφορά ηλικίας: Η ηθοποιός που έκανε την Yetta, τη γιαγιά της Fran στην πραγματικότητα ήταν μόνο πέντε χρόνια μεγαλύτερη από την ηθοποιό που έκανε τη μαμά της Fran Sylvia.



Η επίθεση στην Drescher: Το 1985, η Drescher έζησε την πιο δραματική εμπειρία της ζωής της. Δύο οπλισμένοι άντρες εισέβαλλαν στο σπίτι της και την βίασαν μαζί με τη φίλη της. Όταν έγινε γνωστή, άρχισε να ανησυχεί για πιθανούς stalker και δεν ήθελε να υπάρχει ζωντανό κοινό στα γυρίσματα. Έτσι, η παραγωγή προσέλαβε ηθοποιούς για να ηχογραφήσουν τα γέλια και τα πρόσθεσε στο post production.

To αρχικό theme song: Ευτυχώς, που τελικά δεν επέλεξαν το τραγούδι του που είχε ο «πιλότος».















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails