Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Γιατί δεν συνεργάζεστε ρε κορίτσια ανταλλάσοντας εμπειρίες; Όλο και κάτι θα βγει.

Έχω χωρίσει άνθρωπο επειδή δεν μου έκανε καλό σεξ».
Η ατάκα ανήκει στη «απήδηχτη» γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που έβγαλε όλες τις ανάγκες της στην φόρα.
Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μέσα από τις εκπομπές της φαίνεται πολύ σεμνή και κανείς δεν περίμενε πως θα ξεστομίσει τέτοια λόγια.
Η Μαρία Ηλιάκη, όμως, το έπραξε: «Μου αρέσει το σεξ. Έχω χωρίσει άνθρωπο επειδή δεν έκανε καλό σεξ και ελπίζω να μην με έχει χωρίσει κανείς για αυτό τον λόγο», είπε η παρουσιάστρια.

Η άλλη σέξυ τηλεπαρουσιάστρια Ελεονόρα Μελέτη προκάλεσε για άλλη μια φορά με τις απαντήσεις της.
Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε τη γνωστή τηλεπερσόνα αν ξέρει να κάνει καλές πίτες και εκείνη είπε πως “πίτες δεν ξέρω να κάνω, αλλά κάτι… παρόμοιο, ναι!“. δηλαδή στις πίπες είναι μανούλα.
Ποιο συγκεκριμένα δήλωσε:
«Καρύδια δεν σπάω. Από τα άλλα “καρύδια” καλύτερα.Πίτες δεν ξέρω να κάνω, αλλά κάτι παρόμοιο ναι, θα έλεγα. Δηλαδή κάνω ωραία σκαλτσόνε. Καταπιάνομαι με τις πίτες. Τις προτιμώ σκέτες. Γι΄ αυτό είναι ωραία η πίτα. Η γέμιση δίπλα, είναι side».




















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails