Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν

Τις φήμες που θέλουν τον Νικ Γκόρντον να έχει δολοφονήσει την κόρη της
Γουίτνεϊ Χιούστον, έρχονται να ενισχύσουν νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.



Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι μηνυτήριες αναφορές που συνέταξαν οι δικηγόροι της οικογένειας της Μπόμπι Κριστίνα, η 22χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, έπεσε σε κώμα τον περασμένο Ιανουάριο μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από τον ίδιο της τον σύντροφο, με αποτέλεσμα να πεθάνει στις 26 Ιουλίου.
Αφορμή στάθηκε ένας άγριος καυγάς που είχαν οι δυο τους ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους στη Ατλάντα.
Κουβέντα στην κουβέντα, το πράγμα ξέφυγε και ο Νικ Γκόρντον επιτέθηκε στην 22χρονη, κάνοντας της μια τοξική ένεση ναρκωτικών, που εν τέλει απέβη μοιραία ρίχνοντας σε κώμα την Μπόμπι Κριστίνα.
Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά στη συνέχεια πήρε το κεφάλι της και το έχωσε μέσα στη μπανιέρα, αφήνοντας την εκεί μέσα. Αποτέλεσμα, ήταν το πρόσωπο και το σώμα της Μπόμπι Κριστίνα να γεμίσουν μώλωπες, ενώ της έφυγε και ένα δόντι.
Παράλληλα υποστηρίζουν πως προσπάθησε να καλύψει τα… «ίχνη» του από τον άγριο καυγά, αλλάζοντας της ρούχα.
Στις αναφορές της εναντίον του 25χρονου, η οικογένεια Μπράουν τον κατηγορεί πως λίγο καιρό μετά τον θάνατο της, πόζαρε μπροστά από τον τάφο της, ώστε να πουλήσει τις φωτογραφίες σε περιοδικό που του έδινε 40.000 δολάρια.
Να σημειώσουμε πάντως, πως σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, πρόκειται να συλληφθεί ο Νίκ Γκόρντον με την κατηγορία της δολοφονίας της Μπόμπι Κριστίνα.
Τι απαντά ο Νικ Γκόρντον σε όλα αυτά; Μέσω των δικηγόρων του, υποστηρίζει πως η οικογένεια Μπράουν δεν έχει καμία απόδειξη για τα λεγόμενα της, καθώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας της Μπόμπι Κριστίνα δεν έχουν κοινοποιηθεί ούτε στους Μπράουν, ούτε στον Νικ Γκόρντον.
έλος, οι δικηγόροι του 25χρονου κάνουν λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του Νικ Γκόρντον.





















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails