Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

«ΜΑΔΗΣΑΝ» ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ! Τα φέσια στα Σκόπια, τα απλήρωτα νοίκια και οι βίζιτες για να βγάλουν τα σπασμένα!

Η βαθιά οικονομική ύφεση που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια
, έχει συρρικνώσει επικίνδυνα την νυχτερινή διασκέδαση . Επειδή τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο-μιας και τα μπουζούκια λειτουργούν μόνο τα Παρασκευοσάββατα- κι επειδή οι «ζημιές» και οι πελάτες «λαγοί» έχουν κάνει φτερά , η μόνη διέξοδος είναι η δράση σε άλλους χώρους .

Αυτό που έκαναν γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες . Μέχρι τα Σκόπια έφτασε η χάρη τους . Συγκεκριμένα , σύμφωνα με πληροφορίες του «patra gossip» , δύο από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια της πίστας έφτασαν μέχρι το Καζίνο των Σκοπίων , μη διστάζοντας να βγάλουν τα … νύχια τους .
Σκοπός τους φυσικά ήταν να βρουν το επόμενο «θύμα» τους , ο οποίος θα φανεί πρόθυμος να χρηματοδοτήσει την μεγάλη ζωή που έχουν ονειρευτεί . Μπουζούκια , ταξίδια , κυκλοφορία δισκογραφικής δουλειάς και οτιδήποτε άλλο συνάπτει με την γκλαμουριά τους λαμπερού – κατά αυτούς – κόσμου της show bizz .

Και μπορεί τα «χρυσά» χρόνια να έμεναν στην πιο in περιοχή της Αθήνας , όμως με τα σημερινά τους οικονομικά δεδομένα η διαμονή στην Γλυφάδα ή στο Πανόραμα της Βούλας φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός . Με του έσκασαν τα ζόρικα και εξαφανίστηκαν οι καψουρεμένοι πελάτες του κέντρου , το δίδυμο δεν δίστασε να ρίξει «πιστόλι» στον σπιτονοικοκύρη κατά 6 νοίκια . Και τώρα να έχουν βρεί στέγη στη θαλπωρή γνωστού πλοιοκτήτη.


















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails