Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Συνελήφθησαν παίκτες της Λάρισας!

Παντού φαίνεται πως ακολουθεί η... κακοδαιμονία το σύλλογο, καθώς την ώρα που τα οικονομικά προβλήματα
είναι αρκετά, δύο παίκτες της Λάρισας συνελήφθησαν από την Αστυνομία!

Ολόγος για τους Ελιομάρ και Πίντο, οι οποίοι το πρωί βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα σχετικά με μη οφειλές της ΠΑΕ Λάρισας προς τους ίδιους. Ωστόσο, η κατάληξη της επίσκεψής τους δεν ήταν η... επιθυμητή.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία διαπίστωσε πως και οι δύο παίκτες της ομάδες δεν είχαν άδεια παραμονής στην Ελλάδα (!) κι έτσι κατέληξαν στο κρατητήριο κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο στη χώρα! Αναμένεται πλέον να αφεθούν ελεύθεροι, αρκεί να εγκαταλείψουν τη χώρα μέσα σε διάστημα 30 ημερών. Σε αντίθεση περίπτωση, θα συλληφθούν εκ νέου.

Παράλληλα, υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν συνέπειες για την ίδια την ομάδα, καθώς έπειτα από τα παραπάνω μπορεί να κατηγορηθεί για απασχόληση παράνομων μεταναστών!









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails