Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ψαράδες – περιπατητές 2-1

Μετά την ήττα ντροπή μέσα στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Νοέμβρη
η Ελλάδα έχασε πάλι από τους ψαράδες των Νησιών Φερόε με 2-1 και είπε «αντίο» στα τελικά του EURO 2016.
Το εθνικό συνονθύλευμα άπλωσε... πετσέτα στο γήπεδο των Φερόες που το πέρασε για παραλία και γυρίζει πίσω με νέα ήττα - εθνική ντροπή (2-1) από τους...βορειοευρωπαίους ψαράδες. Όνειρο θερινής νυκτός πλέον το Euro 2016, με την τρίτη Ουγγαρία να απέχει 9 ολόκληρους βαθμούς.
Αν είχαν χιούμορ οι κάτοικοι των Φερόε και ήθελαν να μας πικάρουν για το γεγονός ότι το όνομα της Ελλάδας μπήκε στη μικρή λίστα των ομάδων που νίκησε δύο φορές στην ίδια διοργάνωση, θα μας πέταγαν μετά το τέλος του αγώνα είτε σωσίβια είτε καλάμια ψαρέματος! Οι… ψαράδες, λοιπόν, επικράτησαν με 2-1 της Εθνικής μας και… βοήθησαν τους διεθνείς να κάνουν μπάνια διαρκείας αφού πλέον μείναμε εκτός νυμφώνος. Μετά από 10 χρόνια το επόμενο καλοκαίρι μας θα είναι άδειο.
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Ρουμανία 14 (7-1)
2. Β. Ιρλανδία 13 (8-4)
3. Ουγγαρία 11 (5-3)
4. Νησιά Φερόε 6 (4-8)
5. Φινλανδία 4 (5-8)
6. Ελλάδα 2 (2-7)

























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails