Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πεπόνι με προσούτο, μια φοβερή γκουρμεδιά

Σαν σαλάτα ή κύριο γεύμα.
Χορταίνει και δροσίζει όσο καμία σαλάτα στις αρχές του καλοκαιριού.

Υλικά
1 πεπόνι βιολογικό κατά προτίμηση
150 γραμμάρια προσιούτο ελληνικό (Στρεμμένου) ή ιταλικό (Πάρμας)
Λίγα ανάλατα πράσινα φυστίκια

Εκτέλεση
Κόψτε το πεπόνι σε φέτες λεπτές
Τυλίξτε γύρω από κάθε φέτα μια φετούλα προσιούτο
Σπάστε χοντρά τα φυστίκια στο μούλτι
Ρίξτε άφθονα πάνω από τη σαλάτα

Οι New York Times, στην ειδική σελίδα τους για την κουζίνα προτείνουν μια σαλάτα με προσιούτο υπερπαραγωγή:



Περιέχει ραπανάκι κόκκινο, αυγά βραστά, ξερό παξιμάδι, κίτρινα και κόκκινα πατζάρια, ξερά φασόλια, προσιούτο και πεπόνι!
























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails