Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σκόρδο, τσίλι, λάδι - Το τέλειο σπαγγέτι

Στην Ιταλία τα τρώνε για χώνεψη!
Τα σπαγγέτι Aglio, Olio e Peperoncino είναι μια συνταγή που στην Ιταλία την φτιάχνουν παραδοσιακά όταν γυρνάνε αργά από ένα σινεμά ή θέατρο ή όταν έχουν παραφάει σε δείπνο, για να χωνέψουν.

Υλικά
100 γραμμάρια σπαγγέτι ανά άτομο
2 σκελίδες σκόρδο
Τσίλι πιπερίτσα
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Παρμεζάνα

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμάτη βραστό νερό βάζετε τα σπαγγέτι και αλατίζετε
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο
Προσθέτε σκόρδα και τσίλι ψιλοκομμένα
Να πάρουν μόνο λίγο χρώμα, κατεβάστε αμέσως
Στραγγίστε τα σπαγγέτι και ρίξτε τα στο τηγάνι με τα υλικά
Με ξύλινη κουτάλα ανακατέψτε καλά ώστε να πάρουν λίγο και τα σπαγγέτι
Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαύστε

































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails