Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Στα viral της Τρίτης οι καημένοι οι ...βουλευτές

Ο πρώην βουλευτής και αγαπημένος της εκππομπής Ταμήλος, επέστρεψε στις εργασίες του
με την νέα κατασκευαστική του, την ΤΑ.ΚΑ - ΤΑ.ΚΑ, όπως την βάφτησαν οι φίλοι του στο Ράδιο Αρβύλα αλλά και οι νέοι βουλευτές αναγκάζονται, προκαλώντας την οργή Βενιζέλου και τον παγκόσμιο αποτροπιασμό να κυκλοφορούν ακόμα και με ΚΤΕΛ και να κάθονται δίπλα σε κοινούς συνταξιούχους.
Δείτε τα δύο βίντεο που σίγουρα προκαλούν χαμόγελα, σε μία μέρα δύσκολη που ξεκίνησε με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα των Γάλλων στην Αργεντινή αλλά και με την αναγγελία νέων μέτρων και συζητήσεων με την τρόικα που πλέον αποκαλείται "θεσμοί".
Καλημέρα και χαμογελάμε γιατί και η ζωή μας είναι μία αλλά και γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο πέρα από το να παλεύουμε για το καλύτερο και να ελπίζουμε με διάθεση καλή!
Καλημέρα ...

















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails