Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ντοκουμέντο από την αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν. Ανοίγει ξανά ο φάκελος (Vid+Pics)

Είκοσι χρόνια μετά η υπόθεση της αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν,
ενδέχεται να ανοίξει ξανά. Δυο φωτογραφίες από το χώρο που έδωσε τέλος στη ζωή του, δόθηκαν στη δημοσιότητα


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Σιάτλ δυο φωτογραφίες από το σημείο όπου αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Nirvana, Κερτ Κομπέιν.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει ένα μικρό κουτί πούρων που περιέχει ένα κουτάλι, ενδεχομένως με υπολείμματα ηρωίνης σε αυτό, βελόνες και έναν αναπτήρα. Δίπλα υπάρχει ένα αποτσίγαρο και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.






Στη δεύτερη φωτογραφία το κουτί των πούρων είναι κλειστό ενώ δίπλα υπάρχει το πορτοφόλι του τραγουδιστή ανοιχτό και φαίνεται η ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τον Ντετέκτιβ Renee Witt, εκπρόσωπο του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτλ, οι αρχές ενδέχεται να ανοίξουν ξανά το φάκελο αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν.

Η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τέσσερα φιλμ 35 χιλιοστών που βρίσκονταν στο θησαυροφυλάκιο της αστυνομίας του Σιάτλ για χρόνια.

Αν και οι φωτογραφίες έχουν μια ελαφριά πράσινη χροιά λόγω της φθοράς του χρόνου φαίνεται η σκηνή της αυτοκτονίας.

Στις 8 Απριλίου 1994, το σώμα του Κομπέιν ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στη λίμνη Ουάσινγκτον, από τον ηλεκτρολόγο Gary Smith, που είχε πάει εκεί για να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας.

Εκτός από μια ελάχιστη ποσότητα αίματος που έτρεχε από το αυτί του τραγουδιστή ο ηλεκτρολόγος ανέφερε πως δεν είδε κανένα άλλο σημάδι τραυματισμού, και αρχικά νόμιζε πως κοιμόταν, μέχρι τη στιγμή που είδε το όπλο που ήταν στραμμένο προς το πηγούνι του.






Ένα σημείωμα αυτοκτονίας βρέθηκε που έλεγε, "Δεν έχω νιώσει τη διέγερση που μου προκαλούσε το να ακούω και να δημιουργώ μουσική, μαζί με το πραγματικό γράψιμο... εδώ και πάρα πολλά χρόνια". Στο σώμα βρέθηκαν συγκεντρωμένα μεγάλα ποσά ηρωίνης και ίχνη από Valium. Το σώμα του Κομπέιν βρισκόταν εκεί για μέρες. Η ιατροδικαστική έκθεση εκτιμά πως ο Κομπέιν πέθανε στις 5 Απριλίου 1994.







Πηγή 

























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails