Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες της χρονίας, σύμφωνα με το περιοδικό TIME!

Αυτή είναι η λίστα του TIME Magazine, με τις καλύτερες ταινίες για φέτος!


 1. Gravity: «Απεικονίζοντας την τρομακτική όσο και πανέμορφη πραγματικότητα του διαστήματος πάνω από τον κόσμο μας, το Gravity αποκαλύπτει το μαγαλείο του κινηματογραφικού μέλλοντος. Σε συνεπαίρνει σε πολλά επίπεδα».

 2. Η Τέλεια Ομορφιά: «Κάνοντας ακόμα και τους κυνικούς να πιστέψουν στην παλλόμενη δύναμη του σινεμά, Η Τέλεια Ομορφιά είναι η πιο σπουδαία και συναρπαστική ταινία της χρονιάς που διαδραματίζεται επί Γης».

 3. American Hustle: «Αυτό το πορτρέτο του '70 διασκεδάζει με το επιδεικτικό στιλ της δεκαετίας, τους χορούς της ντίσκο και τα όνειρα των καζίνο, τις άσχημες κομμώσεις, τα μούσια και τις φαβορίτες, αλλά και το πάντα ανοιχτό τραύμα των σέξι γυναικών και των άπληστων ανδρών. 

 4. Her: «Ο Σπάικ Τζόνζι δημιουργεί έναν υπέροχο αναχρονισμό. Μια μοντέρνα ρομαντική κομεντί που βγάζει ταυτόχρονα γέλιο και συγκίνηση, είναι ζεστή, παντού, εντελώς γλυκιά, αλλά κι απολύτως σοβαρή» 

5. The Grandmaster: «Μια ταιριαστή κλιμακωτή ελεγεία για έναν παγκόσμιας κλάσης κινηματογραφιστή που πάντα είναι σε διάθεση να μιλήσει για χαμένες αγάπες». 

6. Fast & Furious 6: «Αυτή σειρά αδρεναλίνης είναι εθιστική για τα κυνηγητά της, τα τρακαρίσματα, τις συγκρούσεις και για την πιο ποιητική καταγραφή της -για πολλούς άνδρες- πιο στενής συντροφικότητας που θα φτάσουν ποτέ να γνωρίσουν: αυτή που αναπτύσσεται με το αυτοκίνητό τους».

 7. Frozen: «Η πρώτη animated ταινία στη μεγαλειώδη ιστορία των στούντιο της Ντίσνεϊ που προσφέρει στο κοινό δυο πριγκίπισσες ηρωίδες. Το Frozen μετατρέπει τη “Βασίλισσα του Χιονιού” του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε ένα μοντέρνο παραμύθι για την διαχρονική γυναικεία αδελφικότητα». 

8. The Act of Killing: «Το να γυρίζει αυτές τις ταινίες, που μπορεί να είναι από νουάρ μέχρι αλλόκοτα μιούζικαλ, τελικά μπαίνει κάτω από το δέρμα του Ανουάρ και εισχωρεί στα όνειρά του. Το ίδιο στοιχειωτικό είναι το αποτέλεσμα για κάθε θεατή» 

9. 12 Χρόνια Σκλάβος: «Η ταινία επιδρά επάνω σου όπως ένα μουσειακό έκθεμα. Είναι ένα διόραμα φρικαλεότητας». 

10. The Hobbit: The Desolation of Smaug: «Κάθε πολυσύνθετη συνάντηση, εξελίσσεται σε ένα ευφυές πάντρεμα δράσης και χαρακτήρων».








Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails