Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πάμε Στοίχημα....

Με αγώνες από το Champions League θα ασχοληθούμε σήμερα. Τρεις άσοι από ημίχρονο.
Ξεκινάμε από τoν αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Αντερλεχτ. Οι Παριζιάνοι αναμένεται να καθαρίσουν εύκολα τον αγώνα και θεωρώ ότι από το πρώτο μέρος θα σκοράρουν και θα τελειώσουν το ματς. Η Αντερλεχτ δεν είναι ικανή να αντισταθεί και ειδικά μέσα στη Γαλλία…

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και εδώ θα ποντάρουμε στον «άσο» από το πρώτο μέρος. Οι «πολίτες» δεν θα συναντήσουν δυσκολία και αναμένεται να πάρουν ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στους Μοσχοβίτες.

Κλείνουμε με τον αγώνα της Τσέλσι με τη Σάλκε. Οι «μπλε» θέλουν τη νίκη και θα την πάρουν. Αναμένεται να μπουν δυνατά στον αγώνα και να σκοράρουν ένα γρήγορο τέρμα για να τους φύγει το άγχος. Και εδώ, λοιπόν, άσος από το πρώτο 45λεπτο.




Η ΠΡΟΤΑΣΗ

104 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1/1 1,40
106 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Φ1 1/1
124 ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΛΚΕ 1/1 1,75



Καλή Τύχη     ΜουχαΒΕΤ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails