Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πάμε Στοίχημα....

ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ,ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Από σήμερα και κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα σας προσφέρουμε τις δικές μας προβλέψεις του στοιχήματος. Δείτε σήμερα τι προβλέπει ο ΓΚΟΥΡΟΥ του στοιχοίματος ΜουχαBET για τους σημερινούς και αυριανούς αγώνες του UEFA Champions Lague!!


ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 1/10/2013 ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΤΡΙΑΔΑ:

Arsenal - Napoli

ΜΑΤΣΑΡΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ!! Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΖΙΛ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΝΑΠΟΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ GONZALO HINGUAIN KAI HAMSIK! 2-3 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ  1-Χ


Ajax - Milan

Μάσιμο Αλέγκρι: Στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Μάσιμο Αλέγκρι, ζήτησε από τους παίκτες του νίκη απέναντι στον Αίαντα ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση και να αντιμετωπίσουν τα ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα με λιγότερο άγχος.

"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Ο Αγιαξ παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν κερδίσουμε αυξάνουμαι τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα είμαστε περισσότερο χαλαροί στους αγώνες με την Μίλαν οι οποίοι πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολοι.

Έχουμε αναλύσει τον Άγιαξ πολύ και σε αυτό μας βοήθησαν οι Εμανουέλσον και Ντε Γιονγκ. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη συγκέντρωση".

Ο Μπόγιαν Κρκιτς δεν θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του και αποτελεί την μόνη απώλεια του Φρανκ ντε Μπουρ.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει ξανά τον Μοντολίβο στην διάθεσή του, όμως ο Ελ Σααραουί τραυματίστηκε ξανά (χάνει και το ντέρμπι με την Γιουβέντους), ενώ απουσιάζουν επίσης οι Μπονέρα, Πατσίνι, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρε, Κακά και Σαπονάρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ  1-X


Porto - Atletico Madrid

Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ   Χ  ΚΑΙ UNDER


ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 2/10/2013 ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΙΑΔΑ:


ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ,ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!


Anderlecht - Olympiakos


 Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ 4-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ,ΝΙΚΑΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ..21 ποδοσφαιριστές ταξιδεύουν το πρωί της Τρίτης για το Βέλγιο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Άντερλεχτ. Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ OVER!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ   Χ-2

                                                                                                                                                                     Juventus - Galata Sarai


Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του Φατίχ Τερίμ στην Γαλατάσαραϊ, καθώς σύμφωνα με τα τούρκικα Μέσα, ο Ιταλός τεχνικός συμφώνησε σε όλα για τριετές συμβόλαιο (2+1 χρόνια) . Στα 5.5 εκατ. ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του!

Σύμφωνα πάντα με τα Μέσα της γειτονικής χώρας, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι τελικά ο «εκλεκτός» της διοίκησης της Γαλατάσαραϊ για να αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία της «τσιμπόμ».

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε σήμερα στην Τουρκία και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Γαλατά σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. Εκεί φέρεται πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Ιταλός τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνια στην Τούρκικη ομάδα.

Μάλιστα, ο Μαντσίνι θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές οι οποίες θα αγγίζουν τα 4.5 εκατ. ευρώ τα οποία με τα μπόνους, εκτοξεύονται στα 5.5 εκατ.

ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΣΙΝΙ!!
Η ΓΑΛΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ!!


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 1 ΚΑΙ UNDER



Manchester City - Bayern Munich


Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΏΛΕΙΑ ΒΑΘΜΏΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΙΛΑ ΠΑΡΚ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΥΕΡΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....Η ΜΠΑΥΕΡΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΥΕΡΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ   Χ-2



Η ΜΠΟΜΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:


 ΣΕΛΤΙΚ   -   ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΣΗΜΕΡΑ. ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟΝ ΑΣΣΟ.ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΜΕΣΣΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...



ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΑΡΣΕΪΓ    1


ΣΕΛΤΙΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ     2


ΣΤΕΑΟΥΑ - ΤΣΕΛΣΙ     2


ΓΕΟΒΙΛ - ΛΕΣΤΕΡ        2


ΖΗΤΑΜΕ 3 ΣΤΑ 4 (ΣΥΣΤΗΜΑ)


KAI ENA ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ "Χ"

1. PORTO - ATLETIKO   Χ    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3,15

2. ARSENAL - NAPOLI   X    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ  3,60

3. AJAX - MILAN    X    ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ  3,30

ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜουχαBET......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ταμειο ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπραβο ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails