Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Πάμε Στοίχημα....

Σήμερα θα σας προτείνω ένα συστηματάκι....από τα πέντε παιχνίδια ζητάμε τα 4...
Εχθές πήγαμε αρκετά καλά χάνοντας μόνο....ποιόν άλλον....τον Αρη!

Πάμε τώρα στα σημερινά.Είπαμε σήμερα ζητάμε 4 στα 5 ματσάκια.




  ΞΑΝΘΗ   -   ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ    1


Η Ξάνθη στην έδρα της είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα απο αυτήν που βλέπουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Παρόλο που ο Απόλλωνας πήρε την προηγούμενη εβδομάδα την νίκη στο μάτς με τον Λεβαδειακό και η ψυχολογία κάπως ανέβηκε, πιστεύω ότι σήμερα έχει πολύ λίγες πιθανότητες να πάρει κάτι θετικό. Η Ξάνθη και στα Γιάννενα πάντως δεν έπαιξε άσχημα, αλλά καμιά φορά για να πάρεις ένα παιχνίδι αυτό που χρειάζεται κυρίως είναι η τύχη. Θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα θα βγεί ο άσος.


ΝΟΡΙΤΣ - ΤΣΕΛΣΙ   2


Η ήττα απο την Έβερτον και η ισοπαλία με την Τότεναμ άφησαν αρκετά πίσω την Τσέλσι στον αγώνα για το πρωτάθλημα. Πάντως στον τελευταίο αγώνα με την Τότεναμ καθώς και σε αυτόν που ακολούθησε στο Champions League η ομάδα του Μουρίνιο έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Η Νόριτς δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση και σίγουρα αν η Τσέλσι παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, δεν έχει καμία ελπίδα για να κάτι θετικό. Η διαφορά ποιότητας είναι χαώδης.



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ   1


Ντέρμπι στα χαρτιά κυρίως έχουμε στην Ιταλία γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει ισχυρό φαβορί στον αγώνα και αυτό είναι η Γιουβέντους. Η Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική και μετά απο 3 κακά συνεχομένα αποτελέσματα κατάφερε με τα χίλια ζόρια να κερδίσει την τελευταία Σαμπτόρια με 1-0. Η Γιούβε είναι σε καλή φόρμα και πιστεύω ότι δεν θα βρεί ιδιαίτερη δυσκολία σήμερα να πάρει το παιχνίδι.



ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    1-Χ


Σχετικά χαμηλά αποτιμούν οι εταιρείες την νίκη του ΠΑΟΚ και δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να παιχθεί ο άσος. Ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας σίγουρα είναι φαβορί σε αυτόν τον αγώνα, αλλά αν συνυπολογίσουμε ότι ο Παναθηναικός δείχνει ότι είναι σε καλή φόρμα με 2 στις 2 νίκες πιστεύω ότι η σωστή τιμή του άσου θα έπρεπε να ήταν κάπου στο 2,00 και όχι στο 1,75.

Ο αγώνας πιστεύω ότι έχει και αρκετές πιθανότητες να λήξει ισόπαλος, αφού ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι δυσκολέυεται αρκετά να ανοίξει κλειστές άμυνες. Τον βολεύει το ανοικτό και γρήγορο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναικός δεν πάει στην Τούμπα για να χάσει το παιχνίδι. Αυτό που θα κοιτάξει να διαφυλάξει κυρίως είναι η άμυνα του και πιστεύω ότι μέχρι ένος σημείου μπορεί να το καταφέρει.

Θα επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο που θεωρώ ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για επαλήθευση.



ΛΑΤΣΙΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ    OVER


Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τη Λάτσιο να έχει το απόλυτο εντός έδρας και τη Φιορεντίνα να δείχνει περισσότερο αποτελεσματική προς στιγμήν στα εκτός έδρας ματς. Πράγμα βέβαια όχι τόσο συνηθισμένο, μιας και οι βιόλα φημίζονται για την πολύ δυνατή τους έδρα. Και στο Europa League τα πάνε καλά οι φιλοξενούμενοι με δύο στα δύο μέχρι στιγμής και οπωσδήποτε βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για το διπλό απόψε.

Βέβαια η Λάτσιο ως γηπεδούχος οφείλει να υπερασπιστεί την έδρα της, όμως λίγο οι απουσίες λίγο η φόρμα του αντιπάλου κάνουν την αποστολή αρκετά δύσκολη. Το ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολο, μιας και θεωρητικά, και οι δύο αντίπαλοι μπορούν να το πάρουν. Ίσως λόγω φόρμας είναι φαβορί η Φιορεντίνα, όμως οι γηπεδούχοι δίνουν πολύ σκληρές μάχες στη Ρώμη. Προτιμότερο είναι το παιχνίδι να παιχτεί σε στοίχημα για γκολ, μιας και οι δύο αντίπαλοι πετυχαίνουν αρκετά εύκολα και συχνά τέρματα, οπότε η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται να είναι πλούσια. Το over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε συμπαθητικές αποδόσεις και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ (LABRADOR)

ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ:

347  4-6 γκολ

351 1ημιχρ 1 τελικο

392 2πλο

395 οβερ

375 2πλο

328 1 ημιχρ 1 τελικο

373 1

Συστημα 5-6-7



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!


ΜουχαΒΕΤ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails