Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Πάμε Στοίχημα....

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!

ΕΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ 100% ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   -   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΚΕΛΑΡΕΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ....ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ  Χ  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ  1-Χ



 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ   -   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ  Χ  ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΜΩΣ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ    1-Χ



 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   -   ΑΡΗΣ


Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ 2,05 ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!! ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΩΡΙΣ..ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1,80. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΦΕΤΟΣ. ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ!


ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ    1


ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ   -   ΚΟΛΩΝΙΑ


Η ΚΟΛΟΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟ  Χ.



ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ    2-Χ



 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ   -   ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ


ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΣΣΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΑΛΛΑ....ΑΥΤΗ Η ΒΕΡΝΤΕΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ Η ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΕΛΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ).



ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ  Χ-2



 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   -   ΕΒΕΡΤΟΝ


ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΣΤΟ ΣΙΤΥ ΟΒ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. ΩΣΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΙΤΥ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ   1



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ (Labrador)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ   1

ΙΝΤΕΡ - ΡΟΜΑ   1-Χ  ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΤΟ 392   2   (ΚΥΡΙΑΚΗ)

ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ   Χ-2   ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


ΖΗΤΑΕΙ 3 ΣΤΑ 4   ΣΥΣΤΗΜΑ!



ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ.....ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ  ;)   ANTE ΓΕΙΑ ΡΕ!



ΜουχαΒΕΤ






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails