Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ. ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΦΩΤΟ

Ένας στρατιώτης έχασε νωρίς το πρωί τη ζωή του από την ανατροπή άρματος μάχης στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών -
Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:50 όταν ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Το ερπυστριοφόρο συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό τον Λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε Εθνική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα.

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.

Η πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του στρατιώτη.



Ο άτυχος Στάθης Κρόκος

Άμεση διερεύνηση και ενδελεχή έλεγχο των συνθηκών και των αιτιών του δυστυχήματος ζήτησαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι αρμόδιοι τομεάρχες των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γ. Νταβρής και Μπ. Παπασπύρος.

Ευθύνες για το δυστύχημα προσάπτει η Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι «οι ξεπουλημένοι πολιτικοί του μνημονίου, που στοχεύουν στην οριστική διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων».

Όπως αναφέρει, «άχρηστος εξοπλισμός και οχήματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει παλιοσίδερα εδώ και δεκαετίες, δεν αποσύρονται για λόγους "οικονομίας", δηλαδή για να πληρώνουμε ληστρικά επιτόκια στους διεθνείς τοκογλύφους».

«Την ίδια ώρα το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν έχει κάνει ούτε μία περικοπή στα δικά του προκλητικά προνόμια και συνεχίζει να παρασιτεί εις βάρος ενός ολόκληρου Έθνους», καταλήγει.

Τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του στρατιώτη εξέφρασε και το ΚΚΕ.



























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails