Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

H ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο Δ.ΚΟΛΛΑΤΟΣ. ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το συγγραφέα κσι σκηνοθέτη, Δημήτρη Κολλάτο, συνέλαβε η αστυνομία μετά από
εισαγγελική εντολή στο σπίτι του στο Κολωνάκι, επί της οδού Λουκιανού 6.

Ο εισαγγελέας εξαντλώντας το γράμμα του νόμου εξέδοσε ένταλμα σύλληψης μέσα στην οικία του
για προσβολή και περιύβριση εθνικού συμβόλου(της ελληνικής σημαίας). Έτσι λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο σκηνοθέτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.



Ο Δημήτρης Κολλάτος είχε αναρτήσει σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην οποία όπως βλέπετε εικονίζεται το εθνικό σύμβολο, με το χάρτη της Ελλάδος, τον Παρθενώνα και την γερμανική μπότα με το ναζιστικό θυρεό μέσα στο αίμα να έχει πατήσει τη χώρα. Όπως και συμβαίνει.

Η κίνηση Κολλάτου είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, δείγμα αντίστασης και διαμαρτυρίας έναντι των οικονομικών δοσίλογων που έχουν δηλώσει υποταγή στους Ναζί της Μέρκελ.

Ο Κολλάτος κλήθηκε από την αστυνομία να κατεβάσει τη σημαία όμως αρνήθηκε. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται η Γερμανική πρεσβεία. Πληροφορίες λένε ότι οι Γερμανοί της Αθήνας απευθύνθηκαν στο Σαμαρά και ο υποτακτικός της Μέρκελ-δια των πολιτικών του οργάνων-έδωσε εντολή να συλληφθεί ο σκηνοθέτης.



























































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails