Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μαζεύουν υπογραφές οι Βέλγοι για τον Τσίπρα!

Διαδικτυακό κάλεσμα υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πολίτες στο Βέλγιο. Συγκεντρώνουν υπογραφές για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα και να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και το κόμμα του από το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και τα Μέσα Ενημέρωσης...


Με σύνθημα για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το σεβασμό στο λαό, η βελγική πρωτοβουλία καλεί τους Βέλγους να «δράσουν» βάζοντας την υπογραφή τους στο κάλεσμα.

Η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο κρίσιμη, σημειώνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο στόχος επιθέσεων και απίστευτων πιέσεων από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και όλα τα άλλα κόμματα επειδή ζητά να μην αποπληρωθεί το χρέος και να ακυρωθούν τα μέτρα λιτότητας. Μέχρι στιγμής όμως, αντιστέκεται.

Παρά το γεγονός αυτό, τα άλλα κόμματα και οργανώσεις της ελληνικής αριστεράς επιμένουν να μην εκφράζουν καμία αλληλεγγύη στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

Γι ‘αυτό είναι η στιγμή, και αυτή η στιγμή είναι τώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται την αλληλεγγύη σας, την αλληλεγγύη των κοινωνικών κινημάτων της αριστεράς σε όλη την Ευρώπη! Είναι στο χέρι σας να εκφράσετε την αλληλεγγύη αυτή, είναι ουσιώδες να γίνει το συντομότερο δυνατό, καταλήγει το κάλεσμα.
Διαδικτυακό κάλεσμα υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πολίτες στο Βέλγιο. Συγκεντρώνουν υπογραφές για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα και να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και το κόμμα του από το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η συλλογή υπογραφών εδώ

Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails