Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
 Πώληση Νησιών, ενοικίαση των δικών μας Ελληνικών Αρχαιολογικών χώρων.Παραχώρηση των συνόρων μας και σε περίπτωση ξένης εισβολής παίρνουμε έγκριση από τηνΓερμανία για να αντεπιτεθούμε μείωση των Ειδικών Δυνάμεων.Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας πώληση του Ορυκτού πλούτου, Λεφτά Υπάρχουν!Κόψανε από την Παιδεία, την Υγεία, τις Συντάξεις, τους Μισθούς, μέσω των απολύσεων, τωνχαρατσιών, επιδομάτων Προνοίας.Η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Εσύ Πατριώτη ως πότε θα τα ανέχεσαι όλα αυτά;;; Όλοι οι Έλληνες μια Γροθιά! Όλοι έξω στις πόλεις – χωριά, ώρα να ζητήσουμε άρση της βουλευτικής ασυλίας, ώρα νααρνηθούμε την Κάρτα του Πολίτη, που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, ώρα να πληρώσουν οιΠΡΟΔΟΤΕΣ μας. Έλληνες, μην ξεχνάτε εμείς είμαστε ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ μας, σύμφωνα με τοΕλληνικό μας Σύνταγμα! (Άρθρο 1, παρ. 2 & 3.)Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους μόνο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας και για την Ελλάδαπου μας άφησαν οι παππούδες και προγονοί μας!Ας χαλάσουμε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί στην πατρίδα μας ΔΕΝ χωράει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Αναμένουμε την ημερομηνία αυτού του μεγάλου γεγονότος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε!!! Δεν πρέπει να λείψει κανείς!!! Όλοι μαζί μία γροθιά....μόνο έτσι μπορούμε να διώξουμε τροϊκανους και ΔΝΤ και όποιον άλλων απειλεί την Εθνική μας κυριαρχία!! Να φύγουν και να πάρουν μαζί τους και τους προδότες του Έθνους μαζί τους!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΒΙΑΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ,ΧΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΣΤ0ΜΑ ΣΕ ΣΤ0ΜΑ Λ0ΙΠΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΜΕ Κ0ΙΝ0 ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ Κ0ΜΜΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝ0ΛΕΥΚΗ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΙΚΩΜΟ.ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝ0Ι ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ / ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!



Σε φίλους που έχετε ενημερώσει με το κείμενο και θέλουν να συμμετάσχουν θα δίνετε το παρών κείμενο
Στις 4 το απόγευμα αυτό το Σαββάτο 4 Φεβρουαρίου στον ηλεκτρικό καλλιθέας, θα γίνει συνάντηση όλων τον παιδιών που θα συμμετάσχουν στη βοήθεια συγκέντρωσης ανά την ελλάδα . Αν ενδιαφέρεσαι εσύ η φίλοι σου να έρθετε και γενικά να βοηθήσετε , θα σας περιμένουμε με χαρά . Επίσης μπορείς να πεις σε φίλους απο οποιαδήποτε πόλη της ελλάδας να οργανώσουν ακριβώς το ίδιο στη πόλη τους ώστε να γίνουν οι μαζικές εκδηλώσεις ανα την ελλάδα σε κάθε πόλη νομό.

















ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails